fredag 18 juni 2010

Veterinärbesök

Det har blivit två besök hos veterinären den här veckan, ett roligt och ett som inte alls var kul.
I onsdags morse fick jag åka upp akut till Strömsholms hästsjukhus med ponnyn Stampe som hade kolik, han är fortfarande kvar där uppe och det ser inte alls så bra ut.
Stackars underbara lilla Stampe. Hans hagkompisar Dunder och Challe gnäggar förtvivlat när man släpper ut dem och undrar vart i hela friden Stampe har tagit vägen. Det är bara att hoppas på det bästa.
På torsdag morgon var det dags att bege sig ner till Skåne och Jonas Thornell med Actrice. Hon var helt ohalt nu och benet såg fint ut på ultraljudet, jippie! Så nu får vi börja rida henne igen och om två veckor ska hon tillbaka för en sista koll innan hon får börja tävla!
Fantastiskt skönt att det har gått så här fort, men Actrice är en riktig kämpe! På hemvägen hämtade jag upp Tore hos Thomas och Helena, han vrålade som en besatt när han kom upp på lastbilen men sen stod han snällt som vanligt, han var nog bara glad att se Actrice igen!
Idag var Malin tillbaka i stallet igen, hon hoppade alla tre hästarna som ska med till Monaco. De såg riktigt fina ut alla tre. Jag hann även med att klippa hela högen och börja packa lastbilen, det kommer bli något trångt att få in alla grejor men det ska nog lösa sig.
Jag och Emelie avslutade dagen med manikyr och pedikyr, ibland får man ju pyssla om sig själv litegrann också! Sara

1 kommentar: