måndag 14 juni 2010

När ska det bli sommar?

Regn idag igen, när ska sommaren komma kan man undra? Tur att vi ska dra till varmare breddgrader snart! Jag red Tamina idag, hon är lite uttråkad här hemma nu så det är tur att hon får följa med till Monaco.
Räven var hos tandläkaren i förra veckan och tog bort en dold vargtand så vi har bara fått rida på hackamore i en vecka. Det har faktiskt gått förvånasvärt bra, men han börjar bli lite stark nu så i morrn är det nog dags att sätta i ett bett igen.
Idag har jag ringt och bokat boxar för resan till Monaco, vi stannar först ett par timmar i skåne, sen vidare till Henk Nooren i Belgien, nästa stopp norr om Lyon och sen vidare ner till Monaco. Avresa på söndag morgon och beräknad ankomst onsdag morgon. En lång resa men Emelie ska också åka med dit och rida amatörtouren så vi är två som kan köra lastblien, lyxigt! Lite knivigt bara att få in fem hästar och packning i lastbilen men det ska nog lösa sig.
Vi har varit och köpt nya fläktar till hästarna idag, det brukar ju vara svettigt värre där nere, men det ser man nästan fram emot nu! Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar