lördag 27 november 2010

Globen

Nu är vi inne på andra dagen i globen, ja har precis varit och ätit en jättefrukost på hotellet där vi bor. Jag delar rum med Ida som jobbar hos Alexander Zetterman och Marie som jobbar hos Daniel Zetterman. Skönt och bo på hotell och det ligger pårecis bredvid, vilkte är skönt eftersom det blir väldigt sena kvällar. Jag har med mig mina fina vita hit Cissi och Arctic. Arctic tycker att det är toppen här, han gillar ju när det är liv och rörelse, och det är det ju verkligen här (Vi har dock inte mött någon av kamelerna än, när vi gör det kommer han förmodligen skena åt andra hållet med mig hängandes efter ;p) Cissi däremot som är lite ängsligare tycker att det är liter väl mycket sakner som händer här och blir lite stressad när man är ute och går med henne.

Vi kom hit i torsdags kväll och så fort jag hade fixat klart med hästarna och stallet var det klänning och högklackat på för att gå på ryttargalan. Det var i alla fall väldigt trevligt, jag satt vid samma bord som Sara och dom andra tjejerna som jobbar hos Malin. Jag vart dock inte kvar så jättesent för att nästa morgon skulle Peder trimma hästarna klockan 8. Eftersom dom bara har 45 min på sig att rida båda hästarna inne på stora arenan så började han rida Arctic medan jag skrittade fram Cissi. Ingen av hästarna brydde sig särskilt mycket om den stora arenan och Peder tyckte tt dom kändes bra. Eftersom klaserna inte började förrän på kvällen hann jag träffa min syster och äta lunch med henne, kul och träffa henne har inte träffat henne sen jag började jobba hos Peder.

Klockan 8 var det dags för första klassen, en 1,40 hoppning. Cissi gick den klassen, och hon var dubbelnolla och hoppade jättefint, men tiden räckte inte riktigt till en placerning. Sen var det dags för Arctic och en 1,45 hoppning han var också dubbelnolla och ganska snabb och han blev 3:a! Efter att jag gjort klart hästarna och alla grejer var klockan halv ett och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden, och det var väl tur med tankte på att halv sex var det dags att gå upp igen, för idag var det trimtid mellan hlav åtta och kvart över åtta. Nu ska jag nog vila lite innan det är dags för lunch till hästarna och en lite promenad med dom, och sen ska jag äte lunch med min mamma och pappa innan tävlingarna sätter igång igen ikväll!

Malin

1 kommentar:

  1. Vad var det för märke på Cissis benskydd som hon hade på 140-hoppningen?
    Hälsningar från en lycklig läsare

    SvaraRadera