onsdag 15 september 2010

Hemma!

Nu är jag hemma från Tyskland igen, har försökt blogga från telefonen, men är tydligen inte tillräckligt teknisk för att lyckas publicera inläggen. Jag får lov att kolla noga hur man göra nu, för i Tyskland blev det klart att Peder får åka till VM! I alla fall, först var vi i Ising en lite mindre tävling precis vid gränsen till Österrike. Där var det väldigt blandat väder allt från t-shirtvarmt till åskväder och regn. Jag möttes även av den mindre trevliga överraskingen att varmvattnet fortfarande inte funkar i lastbilen, så det vart till att duscha i kallvatten, mindre trevlligt. Hästarna var i alla fall jättefina i Ising, Nivaeau var felfri i båda sina starter i 1,35 och 1,40, C'est la vie Var 5:a i lilla finalen 1,45 och Arctic var 2:a i en 1,45 hoppning. Sen efter att vi fått loss lastbilen som satt fast i leran begav vi oss upp till uppstallningen på ett ställe i närheten av Ludger Beerbaum. Efter att ha skjutsat Peder till flygplatsen hade jag ganska lugna dagar, hästarna longerades bara och gick i hagen, vilket var mycket uppskattat!

På torsdag morgon bar det av till Paderborn 2 timmar bort. Väderleksrapporten hade lovat regn hela helgen, men förutom en störtskur på torsdag eftermiddag klarade vi oss fint. Hästarna var väldigt fina även här, Arctic var felfri i en 1,40 och hade ett nedslag i 1,50, men hoppade väldigt fint. C'est la Vie debuterade 1,50 internationellt med 2 nedslag, men Peder var väldigt nöjd med henne. Nivaeu var 2:a i första unghästkvalet 1,35 och 9:a i andra kvalet som gick i 1,40. I finalen var han lite trött och hade han tyvärr 2 nedslag.

Nu är jag i full gång med förberedelserna för VM, med packning och allt, för redan på måndag åker vi tillsammans med Sara och Malin Baryard och Arctic och Actrice såklart ner till Hans Horn i Holland på precamp.

Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar