torsdag 8 juli 2010

Falsterbo dag ett

Uffe hoppade andra kvalet i tisdags kväll, hade ett ner och tog sig tyvärr inte till final. Jag hann inte ner och se honom men Malin sa att han hoppade fantastiskt.
Jag och Jenny red hästarna därhemma på morgonen och sen drog jag iväg ner hit så jag var inte framme förrän sent.
Igår trimmade Malin alla hästarna utom Uffe som får ha lite semester nu, Tore var lite vild men annars skötte de sig bra!
Idag var alltså första tävlingsdagen för oss och den inleddes på bästa sätt med en nollrunda av Cisco. Tore gick en 145 med ett tidsfel, hoppade väldigt fint och såg avslappnad ut inne på banan. Räven gick första GP kvalet och var också nolla så det var en minst sagt bra dag!
Actrice är ju också med här och laddar inför Aachen nästa vecka, hon har faktiskt skött sig bra hittills. Ibland blir hon ju lite stressad på tävling men hon verkar tycka att det är helt ok här, skönt!
I morgon är det dags för nationshoppningen och Malin startar som nummer ett... Det är bara att hålla tummarna för Sverige! Sara

1 kommentar:

  1. Hej Sara!
    Tack för det roliga besöket på gården! Alla blev djupt impade och nu följer vi förstås tävlingarna med lite mer intresse! Kul att det gått så bra i helgen! Har du några bilder? Vore kul att se tycker vi!När bär det iväg igen?
    Kram från Anna , Axel och Tove

    SvaraRadera