lördag 22 januari 2011

Challetill operation

I torsdags åkte jag med Challe till djursjukhuset i Mantorp.
Hon fick ett sår på benet för ett tag sen som inte ville läka ordentligt och när vi åkte och kollade det kunde man se en förhårdnad inne i benet. Och det var den som nu skulle plockas ut. Operationen gick bra och jag kunde hämta hem henne redan på kvällen samma dag. Nu väntar ca sex veckors konvalesens innan hon är tillbax igen, men redan på måncdag ska vi tillbaka till Mantorp för att ta bort dränaget och bandaget, nu är hon bandagerad från hoven ända upp till armbågen. Om två veckor ska stygnen tas bort och sen kan vi börja ride på henne så smått igen.
Vi har hunnit med att klippa ett gäng hästar till nu i veckan så nu börjar hela stallet se riktigt välfixat ut!
Malin har hoppat hästarna igen, nu på en lite störtre bana. Actrice såg väldigt fin ut och var skapligt lugn för att inte ha hoppat ordentligt på ett bra tag! Tamina var däremot het galen och skenade runt banan, hon har varit rejält på hugget sen Globen så hon är nog tävlings sugen igen! Hon kanske får åka med till Bordeaux och Vigo, både jag och Tamina håller tummarna för det!
I dag var det Myrans tur och hon hoppade som vanligt helt fantastikt, det ska bli väldigt kul att se henne på tävlingsbanan i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar