måndag 18 oktober 2010

Toppenhelg i Oslo

Landade i måndags morse i Liege, flygresan gick bra och hästarna var pigga när vi lastade av dem. Fick hjälp att köra hem av Andreas som kom och mötte mig på flygplatsen och det var tur, annars hade det nog tagit mig en vecka att komma hem, helt slut efter flygresa och tidsomställning!
Var hemma på Jonstorp sent på tisdagkvällen och stupade i säng. Actrice verkade väldigt glad att vara hemma igen och får nu lite välförtjänt vila ett tag.
Tisdagen ägnades åt att packa om lastbilen och vi fyratiden lastade jag på Tore och Räven och styrde mot Oslo. Med i lastbilen var även Pelle, Malin, båda barnen och nannyn Hannah så det var fullt hus, ingen risk att somna i alla fall!
Vi kom fram till tävlingen vid midnatt, packade upp och fixade iordning lastbilen och somnade gott vid tvåtiden.
Torsdagen ägnades åt trimmning och vetcheck, skönt med en lugn dag!
Fredagen inleddes med en tidig morgon, ridtid inne på banan mellan klockan sex och sju. Jag måste erkänna att man inte känner sig helt motiverad att gå upp när klockan ringer 04.45 men när man väl är uppe är det ok. Om inte annat vaknade man ju till liv när man kom ut i kylan, hästarna stod i tältstallar så det var inte direkt varmt därinne. Tävlingarna började fram på eftermiddagen och det började bra! Räven hoppade en 1,40 och var dubbelnolla och Tore rev sista hindret i 1,50, båda två hoppade superfint!
Lördagen började lika tidigt men slutade fantastiskt! Räven femma i GP´n!
Söndag är världscupsdag och det var Tores tur att hoppa. Det är ju första innomhustävlingen för säsongen och han hoppade verkligen super och slutade sexa, vilken toppenstart!
Efter prisutdelningen packade vi in hästarna och alla människor i lastbilen igen och styrde hemmåt. Vi var hemma vid halv tre och lastade ut hästarna och somnade på stört!
Idag har jag packat om lastbilen och tvättat massor. I morgon bär det av mot nästa tävling i Helsingfors. Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar