fredag 5 februari 2010

Softar gänget!!

Snyggt värre Colorado. Han ser ut som en igelkotte. Han har satt så mycket grishår i huvudet, till och med mitt i pannan. Men....man får väl se ut så när man är den främsta softaren av alla här på Grevlunda.... Han tar det lugnt i väntan på utomhus säsongen ska dra igång. Den största ansträngningen han gör för tillfället är att försöka fjäska till sig så mycket godis som möjligt av alla som passerar förbi. Och så flörtar han så klart hej vilt med Wendela och Berit, gängets hetaste brudar!! Men, han kommer nog bli lite avundsjuk nästa vecka när Arctic, Berit, Chicago, Holliday och Malte får åka på tävling.
Nummer två i softar gänget är stallkatten Tjockis. Vart jag än har gått idag så ligger han och sover där.... Han är inte så rädd om livet, han tittar knappt upp från halmbeddarna när man släpper in hästarna i boxarna... Och jag kan säga att det var inte direkt igår man såg honom ta ett steg över tröskel ut ur stallet.... En riktig stallkatt alltså, han lämnar aldrig stallet.....
Nummer tre på softar listan är Lilla Gubbben, Carsten och Hjalmars ponny. Han tar alltid dagarna med ro... Här villar han upp sig efter det hårda arbetet idag....att hålla Wendela sällskap i hagen. Tufft värre!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar