torsdag 11 mars 2010

Helsingborg!!!

Nu är jag och hästarna i Helsingborg, imorgon kommer Peder. Det är uppackat och alla hästarna är besiktigade, alla verkar väldigt pigga och glada.
Fast gladast av alla var nog Colorado, han gjorde alla sina glädje skutt som han kunde koma på, på vägen tillbaka i stallet efter besiktningen. Det är så det kan gå när det var länge seden man tävlade. Han har haft lite extra lång vintervila, och gör sin tävlings debut för året i helgen.
Mest imponerad är jag av nykomlingen i gänget Niveau, han är 7 år och godkänd hingst. Han kommer hit och bara går in i boxen och tar det hur lugnt som helst, inget sparkade eller gnäggande här inte.... Sådana killar gillar vi.
Arctic han tycker som vanligt att han är kung på stället och bara visar hur cool han är. Han är dock lite besviken, det första han sätter igång med när han kommer in i ett tält stall är att leta efter gräs under spånet.....men till ingen nytta alls, det finns ju inte så mycket gräs i Sverige än. De ända han hittade var lera.... =( Men skam den som ger sig, det kanske finns ett grässtrå och det får inte gå till spillo
Chicago han blir bara coolare och coolare för varje tävling som han är med på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar