söndag 25 oktober 2009

Hej!
Det har varit en otroligt tråkig vecka vädermässigt, regn varje dag=lera över allt. Hästarna har fått vara inne från hagarna för att de inte ska bli allt för upptrampade och förstörda, bara Actrice och Uffe får gå ut i en av de stora hagarna. Actrice för att hon blir tjurig om hon får stå inne och Uffe för att han blir för vild!
I den andra stora hagen har Espan fått bosätta sig med ponnyn Stampe som sällskap, och nu är det bestämt att hon ska få vara kvar här hemma i alla fall tills februari, jippie! Hon är tjock och långhårig och det är svårt att tro att hon var på tävlingsbanan för bara ett halvår sen. Men det är jätteroligt att hon är hemma igen, Espan, Tamina och Flippan var ju järngänget här och mina absoluta favoriter, så nu är i alla fall två utav tre här hemma!
Malin rider på och hoppade alla hästarna igen nu i veckan, de såg fina ut. Nästa söndag är det dags för tävlingsdebuten i Linköping. Actrice, Tore, Räven och Tamina får åka dit och hoppa 130, de kommer förmodligen att vara helvilda allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar